moa gullbrand

love.

Publicerad 2012-04-30 20:38:25 i Vardag,

Spenderar kvällen med premiere league, film, glass, jordgubbar & massa pussar. Känns konstigt att inte dricka på valborg (standard haha) men är trots allt himla skönt att krypa ihop i en varm famn och mysa. inte gjort det på år och dar känns det som. Hoppas ni har en bra valborg, drick lite åt mig med! (låter som en alkholist haha)

dinner

Publicerad 2012-04-30 20:34:37 i Vardag,

Vi slog på stort till middag idag, är ju trots allt valborg! ungefär varannan status på facebook handlar om grillning så tänker inte dra den raddan men det var sjuuukt gott iallafall, nu har jag matkoma haha.

weekend

Publicerad 2012-04-30 20:30:24 i Vardag,


hade en av dom bästa helgerna på länge, som avslutades med lunch med världens finaste tjejer innan jobbet. är så glad att jag nu fått lära känna både emilia och sodah, tänk att något bra kan komma ut ur allt dåligt! Sen åkte jag och jobbade och gjorde en toppendag, 1000kr  i provison + en ipod shuffle på 8h!

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela