moa gullbrand

dagens

Publicerad 2012-08-31 17:59:47 i Graviditet,

 
 
 
 
Såhär ser jag ut idag! Inget speciellt alls, men med tanke på att fredagar är mysdagar passar det alldeles perfekt. Känner mig svullen i ansiktet/händer/fötter, är det ens möjligt när man är i v.17? Känns ungefär som att jag är tio veckor före alla andra "normala" graviditeter. Har en stoor babybula redan och har alltid haft, den syntes t.om i vecka 8. Bestämde mig idag för att sluta läsa på hemsidor, forum osv vad som är normalt i min vecka för jag passar ändå inte in någonstans. Det står att man ska ha gått upp max 4kg i vecka 17 som "normal", jag har ju gått upp betydligt mer än så, och ändå äter jag precis som vanligt? Blir bara ledsen av att läsa sådant och framförallt orolig, men också arg. Det ska inte finnas något normalt eller någon norm när det gäller graviditeter för alla är ju SÅ olika. Vissa går upp 10kg allt som allt, andra går upp 40kg. Ska till barnmorskan på måndag och hoppas så att alla värden ser bra ut. Jag tror jag egentligen äter lite för mycket salt och kanske t.om för mycket socker ibland, men tänker inte oroa mig över det utan jag får ta det när det kommer isåfall. Nu ska jag ta en powernap i sängen innan det blir middag hos Tomas föräldrar. 

fredagslyx

Publicerad 2012-08-31 15:37:00 i Vardag,

Fredagar ska man alltid lyxa till det lite extra tycker jag! Ansiktsmask, (som förresten får ansiktet att stelna, kan knappt prata haha) vattenmelon, bulle och kaffe. Nu ska jag mysa ner i mig i soffan framför lite Entourage ♥

lunch

Publicerad 2012-08-31 14:34:00 i

 
Gjorde tortellini med mozarella&soltorkade tomater och en enkel tomatsås till! såååå gott. Har verkligen haft craving efter pasta i fleraflera dagar, det är ju så underskattat! Innan jag blev gravid åt jag ju inte pasta så kanske  kroppens sätt att ta igen allt? Eller något haha. Nu är storstädningen klar och jag ska hoppa in i duschen och storstäda mig själv, vääldigt välbehövligt. 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela