moa gullbrand

happy new year!

Publicerad 2012-12-31 17:52:12 i Vardag,

 
 
 
Tänkte bara kika in och önska er världens bästa nyår! Hoppas ni firar in det nya året på bästa sätt, även om det är hemma i soffan eller med klackarna i taket ;) Ni är världens bästa som kikar in här och vill kolla vad jag hittar på om dagarna, kan nästan lova att 2013 kommer bli roligaste året att följa mig, så jag hoppas att ni hänger kvar! Gott nytt år så hörs vi 2013 igen! ♥

alternative junkfood

Publicerad 2012-12-31 14:53:28 i

 
Efter storstädning här hemma och med en kyl där precis ALLT är djupfryst (verkligen toppen på nyår, tack!) så åkte Tomas iväg för att köpa lunch på mcdonalds, jag gjorde en liten egen varian och tog chicken selects och gjorde egen sallad, inte så pjåkigt va? Känner att jag behöver ta hand lite om min mage då den inte mår så himla bra just nu, ska försöka dra ner lite på vitt bröd m.m, innan graviditeten åt jag inget sådant, men antar att det är sånt som händer... Nu blir det duschen och börja göra sig lite nyårsfin och sen ska jag förbereda lite med maten! 

goodbye 2012

Publicerad 2012-12-31 11:40:31 i Vardag,

Som jag nämnt tidigare var 2012 ett riktigt jobbigt år. Men det har verkligen varit helt underbart också. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, lärt mig vad jag mår bra av, lärt mig att säga ifrån och göra saker för min egen skull. Jag har lärt mig den hårda vägen vilka som stannar när det blåser och vilka som inte gör det. Jag har kommit nära personer jag aldrig trodde jag skulle se igen, jag har lärt mig att lita på den där känslan i magen som säger till när det är rätt eller fel. Jag har blivit ännu mer kär, jag har skapat ett liv med personen jag älskar mest här i världen. Jag har byggt upp en trygg närvaro där jag känner mig säker på ett sätt jag aldrig gjort förut. Jag har ett hem som jag älskar och hoppas att spendera många år i, en familj som jag kommit ännu närmare, otroliga vänner som stöttar och finns där, en kärlek som varje dag visar hur speciell jag är och får mig att känna mig älskad. 
 
Jag har lärt mig att även om jag skulle falla finns det så mycket som är där och fångar upp. För även om det här har varit ett riktigt jobbigt år, är det ju faktiskt då man lär sig mest, eller hur? Nu är jag så redo att gå in på 2013, redo att bli mamma, och ta med allt jag lärt mig detta året. ♥
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela