moa gullbrand

ice-cream maker

Publicerad 2012-07-31 20:49:44 i Shopping,

Har varit så himla sugen på yoghurtglass och här i Umeå finns det inte att få tag på någonstans! Så jag har funderat på en egen glassmaskin! Så skönt att kunna göra sin egen glass och bara det faktum att man slipper alla e-märken och konstiga ingredienser etc är ju ett stort plus. Vill kunna göra egen nyttig yoghurtglass med massa bär, mums=) har kikat på denna fina från OBH Nordica, tror att det blir att slå till på den=) Nu ska jag forstätta se Hart of Dixie, verkar vara en toppenserie! 
 

bakning

Publicerad 2012-07-31 16:39:49 i Vardag,

I förrgår drömde jag en dröm om kladdkakemuffins, morotskaka, cupcakes m.m, klagar inte på att drömmar blir så visuella när man är gravid ;) men enda sen dess har jag varit toksugen på att baka! Har insett att det inte är läge att dra fram och baka något här med tanke på att precis allt är nerpackat. Men så fort vi flyttat måste jag ju använda vår nya ugn! Ni förstår, att ha en pojkvän som säljer vitvaror har sina fördelar. Inte nog med att vi var tvugna att köpa en ny ugn, vi var självklart tvugna att ha den bästa på marknaden! Att den kostade 16000 är en helt annan sak haha... Den har en induktionshäll (dvs plattorna blir inte varma utan bara själva pannan, det kan aldrig bränna fast och man kan inte bränna sig) och ugnen är självklart varmluft med inbyggt stektermometer, timer etc. Åh så jag längtar efter att baka en massa godsaker!!

bloglovin

Publicerad 2012-07-31 16:26:22 i Vardag,

Förut avände jag alltid bloglovin när det gällde bloggar, så himla skönt att ha alla samlade på ett ställe! kan ju tipsa er om att följa mig där om ni vill iallafall, helt och hållet för enkelhetens skull;)  blir så himla glad för att ni ens går in och läser, ni anar inte hur roligt det är! Klicka på länken nere! 
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela