moa gullbrand

dancedancedance

Publicerad 2012-03-31 20:51:00 i Outfit,

är arg/less/besviken men nu kopplad vi bort allt det, tar på oss 16cm klackar och gör en nykter utgång!

wtf?

Publicerad 2012-03-31 15:24:54 i Vardag,
Eftersom det håller på att anmälas etc när det gäller mitt ben fick vi hem journalerna från 2009-12. Journaler är alltså det läkarna skriver. Vet inte om någon annan har läst sina journaler men dom skriver ungefär det dom tänker men inte vågar säga till patienten. haha i ett stycke hittade jag detta, vadfan?!?! "elegant klädsel" hahaha ska det spela någon som helst roll?

baking

Publicerad 2012-03-31 15:19:49 i


pizzabullar & matmuffins. så sjuuukt goda båda två! men dom får vänta till påskhelgen :) påskhelgen innebär alltså mat (i sjukligt stora mängder) och skoter!! åh jag längtar ihjäl mig redan nu. bästa veckan på året. dock blir det bara en helg för mig, så får passa på att njuta för fullt då! Nu ska jag städa upp lite här hemma så det ser lite trevligare ut sen välja ut kläder till ikväll, har inga kläder jag tycker om i min garderob alls...så det blir spännande.

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela