moa gullbrand

Im just a little bit caught in the middle, life is a maze and love is a riddle

Publicerad 2012-05-30 11:15:38 i Vardag,

Godmorgon! Hur börjar man ett sånt här inlägg? "är så himla tröööött" eller "solen skiner och fåglarna kvittrar" känns lite klyschigt haha. Idag är det jobb 13-21 som gäller! ELITE tävligen är på full gång och min största konkurrent är amanda som ligger 10,5 ordrar efter mig, så nu jääävlar ska vi köra! Har inte så mycket alls att skriva, veckodagarna innehåller inte så mycket roligt eftersom jag jobbar så knäppa tider. Nu ska jag iallafall läsa klart min bok, som är döööspännande just nu och sen pallra mig iväg! Ha en bra dag!

tuesday

Publicerad 2012-05-29 15:08:26 i Outfit,

Jag har sovit i 15 timmar, helt sjukt ju! dumma morfinet som gör mig till en zombie. Ska strax iväg och jobba iallafall, ser ut så här idag. Men det kändes bara fult så lär väl byta om igen. Efter jobbet ska jag möta upp bästa soso som är hemma igen från stockholm och bara myyysa. Ska bli så underbart att se henne igen. Har fastnat helt totalt i min Jo Nesbø bok, så måste dyka ner i den nu en stund innan jag ska iväg känner jag! Hoppas ni har en bra tisdag=)

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela