moa gullbrand

no sleep

Publicerad 2013-02-28 07:40:22 i Vardag,

gääääsp...här har vi inte sovit många minuter inatt, mellan har haft magknip och stånkat och haft sig exakt hela natten, stackarn! Men nu på morgonen fick vi lön för mödan om vi säger så...har bytt blöjor varannan minut ungefär haha. Idag ska jag iväg och få järndropp och kolla vad mitt blodvärde ligger på, ska bli så skönt att få ordning på den biten! Sen ska jag och Melina iväg och mysa med hennes gudmor och sen blir det hem och SOVA! Förlåt för att det är lite låg och tråkig uppdate här just nu, måste få lite ordning på allt med hälsa och rutiner innan jag kan funka normalt, hoppas ni förstår! 
 
två bra saker: 
 
1. Mjölkstockningen börjar släppa! 
2. Vi tränar napp och det går faktiskt bra! Verkar som att Mam-napparna funkar bäst för vår lilla tjej
 
 

Mjölkstockning....

Publicerad 2013-02-27 20:41:08 i

Vet inte vad jag gjort i livet för att förtjäna allt jag råkar ut för egentligen? Just nu härjar mjölkstockning här hemma som topp på allt annat roligt. Saaaaaatan så ont det gör!

lugn onsdag

Publicerad 2013-02-27 09:04:49 i Vardag,

Godmorgon på er! Jag och Mellan har varit vakna ett bra tag, men är faktiskt ganska mysigt att sätta på nyhetsmorgon och bara ligga i soffan och gosa. Idag blir en lugn dag här hemma, vi har inte några planer alls och det är regnigt och grått ute, så tycker det passar perfekt att bara mysa i sängen och se på film hela dagen! Vi får passa på att njuta så länge vi har Tomas hemma med oss=) Nu kurrar min mage för första gången på länge(!) så ska göra iordning lite frukost tänkte jag. Hoppas ni får en toppenonsdag! kram 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela