moa gullbrand

two things:

Publicerad 2013-01-31 19:24:00 i Vardag,

 

 
 
 
1. Är så glad och stolt över min sambo att jag bara går runt med ett stort leende på läpparna! Får inte berätta vad det är (såklart, så är det alltid!) men det finns verkligen ingen människa som förtjänar det mer. Är så stolt över att det faktiskt är pappan till mitt barn, och mitt livs kärlek ♥
 
2. Har sammandragningar + så jäkla ont i både rygg och mage och innerst inne hoppas jag lite att det är förvärkar.. Men som vanligt är det säkert falskt alarm. Ska krypa ner i ett varmt bad och se om de försvinner eller inte. Vet inte varför jag vill att det ska sätta igång, är ju lite knäppt med tanke på att vi redan har en tid men jag är helt enkelt lite för otålig att få träffa vår bebis. Men som sagt, säkert falskt alarm... 
 

nära-döden upplevelse

Publicerad 2013-01-31 19:00:00 i Graviditet,

Här hade dom stuckit flera gånger i samma blodkärl och det blödde och blödde... 
 
Min fina mamma äter semla och katterna sitter bredvid och tigger om grädde
 
 
Idag har jag verkligen haft en riktig nära-döden upplevelse. Fybubblan! Skulle ju som sagt ta järndropp på vårdcentralen. Vet att jag brukar vara svårstucken och sist tog det två försök innan det fungerade. Men denna gången...Jag har haft fem sköterskor som alla stuckit tre gånger var och flera gånger i samma blodkärl, själva sticket gör ju ont men det värsta var när dom gång på gång sprutade in koksaltlösning för att se om kärlet var "okej" och lyckades spränga alla kärl i båda armarna och båda händerna. Och där låg jag helt kallsvettig och svimfärdig och ville helst börja gråta då jag är sanslöst nålrädd. Var underbara sköterskor som försökte hålla mitt humör uppe men efter cirka 20 stick fick jag gå hem utan järndropp då jag var helt förstörd. Nu är det tillbaka på måndag och hoppas att dom lyckas då men jag ser inte fram emot det för fem öre för hela armarna kommer redan vara blåa...har stora bulor under huden för att blodkärlen är helt förstörda! 
 
Sen åkte jag iallafall hem till mamma där det bjöds på fika och middag och var så himla skönt att bara ta det lugnt och inte göra ett dugg. Perfekt torsdag! 

mad men

Publicerad 2013-01-31 12:26:52 i Vardag,

 
Har länge velat se Mad Men men eftersom jag har ungefär femhundraelva andra serier att se har jag aldrig hunnit! Men nu har jag ju så mycket dötid att det passar perfekt. Jag är helt kär i kläderna, livstilen, ja allt! Det måste ha varit sjuhelsikes svårt att vara kvinna under den här tiden men samtidigt önskar jag att jag var född då. Tänk att få gå runt i alla fina klänningar och frisyrer hela dagarna..vilken dröm! Jag tror att jag hade varit en bra hemmafru faktiskt, haha. 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela