moa gullbrand

matvägraren

Publicerad 2013-10-31 20:07:10 i

Vi har haft turen att enda sen Melina fick smaka sin första tugga med gröt, haft en otroligt lätt bebis som har ätit ALLT och lite till, alltså verkligen allt! Hade jag gett henne citron hade hon troligen mumsat i sig hela citronen. Det har varit såå lätt med all barnmat och hon har slukat den ena konstiga smaken efter den andra (jag börjar förresten misstänka att det säkert är hästkött i all barnmat, den ser ju minst sagt oaptitlig ut...) 
 
Men alltså den senaste veckan... gröt börjar hon gråta när hon ser, och där har jag stått och gjort gröt, tagit fram hallon och värmt till, och så börjar hon tokgråta och vägrar ens titta på gröten! All mat stoppar hon in i munnen och sen spottar hon ut den lika snabbt över sin mammas nytorkade golv =) Inte ens frukt, som Melina alltid älskat går hem! Russinen som hon faktiskt åt och mumsade på igår flög all världens väg alldeles nyss (förutom de som sitter fastkletade på all mat som hon spottat ut över sin mage, not a pretty sight!), det enda jag får henne att äta är majskrokar och smörgåsrån. Igår matade jag henne välling MED SKED för att få i ungen något iallafall, hur tror ni det gick? Jo Melina lärde sig hur man gör en "vällingfontän"... 
 
I sådana här stunder är jag lyckligt lottad att vi fortfarande har amningen, gud så skönt det är! Men jag har ändå en gnagande känsla i magen att det inte ska räcka alls med bara min mjölk och att nu när hon inte får äta på natten ska dö av hunger typ. Men det borde inte hända väl? 
 
Nu väntar vi på att pappan ska komma hem från sitt jobb, åh så jag längtar! Nej jag borde bära denna überkladdiga unge till badkaret så hon får leka lite och bli ren innan det är läggdags.  
 
 
 
MatvägrarN

pyjamas

Publicerad 2013-10-31 14:08:00 i Shopping,

 
 
Jag är kääär  i min nya pyjamas från H&M! Såå fin och mjuk och perfekt för mig som är mycket hemma, man känner sig tusen gånger finare i denna än i tights och en sliten tröja om man säger så ;) Går perfekt att amma i också. Älskar rosetten på byxorna, så fint med små detaljer. Ser ni mina "tigerränder" förresten? De bleknar sakta men säkert men jag får nog lära mig leva med dom och uppskatta varför jag har dom, har ju fått världens finaste bebis =) 

Torsdag

Publicerad 2013-10-31 12:51:56 i Vardag,

 
 
mitt fina hjärta ♥♥
 
Idag hände något som verkligen inte händer ofta! Melina sov 1 1/2 h här hemma. Som ni vet sover hon ju nästan aldrig på dagarna om vi bara är hemma förutom om vi går ut och går med vagnen. Men för att hon ska sova såhär länge måste mamma ligga bredvid och gärna ha handen på magen. Men det gör faktiskt inte så mycket att bara ligga och mysa, även om det kliar i mammafingrarna med allt jag "borde" göra ;) 
 
Nu ska jag göra tomatsoppa till lunch och sen får vi se vad vi hittar på. Det är verkligen sååå mulet och grått ute men jag vill komma ut på en långpromenad ändå, har nämligen fått p3 dokumentär att funka tror jag, håll tummarna! Sist ville jag faktiskt gråta när det inte funkade och jag redan tagit ut vagnen och stoppat ner Melina. Är jag den enda som verkligen måste lyssna på något när jag går? Annars blir jag galen! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela