moa gullbrand

happy weekend

Publicerad 2014-10-31 16:46:15 i Vardag,

 
 
 
jag och min wifey idag ♥♥
 
 
 
Heeej på er! Nu är äntligen alla tentor gjorda och jag får en helg ledigt. aaah så skönt! Tyvärr gick inte denna tenta sådär jättetoppen, men med lite tur har jag klarat den och har jag inte gjort det så är det faktiskt inte hela världen känner jag =) 
 
 
Efter tentan åkte jag och wifey hem hit och jag städade och fixade hela lägenheten, sen åkte vi och handlade och lagade väärldens godaste chevresallad med rödbetor, mmm så gott det var. Sen bara snack och skratt om livet som vanligt=) Nu myser jag och Melina här hemma och ska snart ta ett bad tänkte jag. Sen blir det fredagsmys deluxe med middag hos svärmor och sen idol här hemma i min favoritfamn som jag i.n.t.e tänker lämna mer än för att hämta mer bubbelvatten och kanske ge Melina något gott att smaska på. Såå efterlängtat med en riktig myskväll bara vår lilla familj. Jag är verkligen lyckligt lottad ♥
 
 
Önskar er en superfin fredag så hörs vi latero! puss

Dagens mama

Publicerad 2014-10-30 08:24:16 i Vardag,
Såhär ser jag ut idag, kör på röda läppar för omväxlingsskull=) 

Nu sitter jag på skolan och det är sista rycket inför tentan imorgon! Kaffe, gamla tentor och min bästa tjej och bara råplugga alltså! Idag är det verkligen fullt fokus och om jag klarar denna tenta ska jag verkligen få fira på något fantastiskt sätt, för då är jag faktiskt helt sjukt bra! Så håll alla tummar ni har finisar, nu kör vi! 

Capricorn

Publicerad 2014-10-29 15:45:13 i Vardag,

Tror ni på stjärntecken? Eller snarare om vad det säger om en person? Jag tror absolut på stjärntecken, kanske inte på vanliga horoskop man läser i tidningen men jag tror att man passar bättre ihop med vissa stjärntecken och att det finns speciella egenskaper som man besitter som just det stjärntecknet. Jag är född tidigt på året och är Stenbock. Stenbock beskrivs ofta med stark disciplin, viljestarka, ordningsamma och har otroligt höga krav på sig själva. 
 
 
 
Detta stämmer så bra in på mig. Även om hjärtat får vara med och känna är det alltid mitt huvud som bestämmer och det mest "realistiska" beslutet vinner alltid. Jag planerar typ hela tiden, dygnet runt och tänker ofta på framtiden :) 
 
 
Denna stämmer också så bra in på mig så det inte finns, alltså detta är verkligen a och o för mig. Klass betyder inte vilken social status man har, utan mer hur man för sig. För mig är vett och etikett så extremt viktigt. Hur man för sig med andra, hur man pratar, att man är artig osv. Människor som inte har just det går direkt bort i min värld, faktiskt! 
 
 
Vad är ni för stjärntecken? Tell me! 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela