moa gullbrand

hej hej hej

Publicerad 2015-07-24 12:15:00 i Vardag,

Haha jag önskar att jag kunde filma här hemma åt er nu, Melina har sprungit runt och "hoppat" (alltså hon KAN ju inte hoppa, ni vet med två ben? Istället blir det konstiga skutt haha) i säkert 10 minuter, herreguuud hur orkar man?! Igår sa hon "Mamma jag ska träna nu" och gjorde samma grej, haha gullunge. Det känns som att hon växer varje dag och säger så roliga saker, som "Men jag KAN inte bestämma mig!" eller "Ja jag kommer mamma, jag ska bara göra det här först" 
 
 
 
En glad tjej som fick egna hörlurar så hon kan lyssna på musik
typ som radioapan, såå nöjd kan jag tala om hihi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heej på er! Har ni en fin fredag? Vi har haft en toppenmysig vecka! I tisdags gick vi ut och åt middag och såg nattbio, så mysigt och filmen Ant-man var superbra! I onsdags bjöd vi några vänner på middag och spelade kort och igår var vi först hos mitt fina gudbarn och fikade och träffade deras nya kattunge, Melina älskar Valentin och grät i typ 10 minuter på vägen hem och sa att hon saknade honom haha.
 
 
 
 
 
 
 
Sen tog jag en kaffe och fick testa en massa vin/spritsorter på en bar med Emelie. Såå mysigt att bara sitta där i mörkret och mysa, sånt som måste göras oftare ♥ Idag är det ju fredag och vi ska på stan och köpa presenter, beställa biljetter till en föreställning och så lite shopping. Mys! Imorgon är det parmiddag här och Melina kommer vara lycklig då båda har barn som är yngre än henne och det finns typ ingen som älskar mindre barn än Melina =) Älskar att bjuda på middag, göra god oxfilé och efterrätt och bara mysa! 
 
 
 
 
Har gjort 5 träningspass denna vecka så idag blir det
vilodag så jag kan köra lördag-söndag! Så skönt att vara igång! 
 
 
 
 
Nu öser regnet ner här, jag som önskade det igår fick visst min önskan uppfylld haha. På söndag åker vi ju iväg igen och jag längtar såå till havet och musslor och nya äventyr för Melina ♥
 
 
Vad gör ni i sommar? Kan ni inte snälla berätta för mig? puss! 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela