moa gullbrand

Hej hej hej

Publicerad 2016-08-31 21:04:28 i Vardag,

Heeeeej! Herregud vad jag inte haft tid att blogga! Dagarna har bara flugit förbi. Är det redan torsdag imorgon? Vi har tankat energi på en massa olika sätt och gjort en massa mysigt. Men just nu är det en trött mama som ska krypa ner i sängen strax. Lennox har sovit från typ 19 så vet inte alls hur natten blir? Tänk om han är vaken heela natten för det? Som tur är så är T ledig imorgon så då får vi skifta isåfall. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså den här lilla knubbisen, mitt hjärta smälter! Världens goaste gladaste
som ger oss så mycket kärlek redan! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det dags för husmöte så vi måste upp tidigt, vi hörs senare mina finisar, kram! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

underbar höstdag

Publicerad 2016-08-29 14:27:30 i Vardag,

 
 
 
 
 
Inget smink, håret i toffs och sköna träningskläder - älskar måndagar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken mysig förmiddag vi haft! Först en lugn och skön morgon här hemma, älskar våra morgnar - alla barn är nöjda och mamman får dricka kaffe och ladda upp haha. Sen kom min kusins fru hit med deras bebis, dom har precis flyttat hit till området, så kul! Vi hängde här en stund och sen gick vi på en promenad i det fina höstvädret och Melina fick leka i lekparken. Det är så himla skönt och krispigt ute. Höst är verkligen min favoritårstid! 
 
Nu är vi hemma igen och vilar lite och laddar upp lillebror med mat så vi kan gå ut på en till långpromenad sen. Melina är hostig och vägrar äta idag så gissar på att hon håller på att bli förkyld.. hoppas hoppas den håller sig borta! Hoppas ni har en lika lugn och skön måndag som vi, kram <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Dags för dop!

Publicerad 2016-08-29 14:08:38 i Vardag,

 
 
 
 
 
Idag skrev min kusins fru att hon skulle komma förbi och lämna dopklänningen för nu är det ju Lennoxs tur (Vi har en SÅ fin som alla barn i släkten haft, jag, min mamma etc. och längst ner är allas namn broderade, verkligen så himla fint!) och jag fick paniiik! Gud vi har liksom glömt bort det där haha! Lennox är ju så stor också, så vi måste minsann skynda på om han ska rymmas i dopklänningen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från Melinas dop som har var heeelt fantastiskt ♥
 
 
 
Ni som hängde med på förra dopet här i bloggen vet ju att vi hade ett gigantiskt dop med 100 gäster och sen en stor dopfest för alla våra vänner, det var så fantastiskt kul! Denna gång kör vi nog ett liiite mindre dop haha men det blir ändå ganska stort eftersom min släkt är så himla stor. Jag började faktiskt skriva en lista redan nu då man såklart inte vill glömma bort någon. 
 
Saker jag behöver fixa: 
Ta kort på Lennox till dopkortet
Beställa kort
Boka kyrka och bestämma datum
Skicka ut alla inbjudningar
Och sen allt annat fix med dekorationer, fika m.m 
 
 
 
En annan fundering jag har är det här med gudmor/gudfar. Jag älskar den traditionen men vet inte hur vi ska göra denna gång. Melina har idag ingen gudmor/gudfar och då känns det fel om Lennox får men inte hon? Tänk om hon växer upp och undrar varför hon inte fick någon? Det vill jag ju inte.  Jag skulle vilja ha alla mina tre närmaste tjejer för dom är ju alltid runt barnen och är ju med i deras uppväxt, men samtidigt är jag livrädd att jag ska ha någon "förbannelse" (töntigt jag vet) där barnens gudmor/gudfar alltid försvinner ur våra liv. Vi får se hur vi gör... 
 
 
 
 
 
Iallafall, det ska bli så roligt och mysigt och jag ser framemot en dag att fira Lennox! Tror vi kör slutet på oktober/början på november, då är han 4 månader, det borde väl bli bra? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela