moa gullbrand

vagnen är h.ä.r!

Publicerad 2016-05-31 21:00:44 i Vardag,

 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Jag är så extremt trött och slut och både jag & T håller på att bli lite smått galna av Melina men jag kände ändå att jag vill kika in till er, för imorgon kommer jag ha fullt upp exakt hela dagen. Vi får verkligen igen nu för att Melina varit så enormt snäll hela sitt treåriga liv, denna period är verkligen en berg och dal-bana där det svänger tjugo gånger per minut med gråt och skrik och allt däremellan. Vi fick ju hem vagnen ikväll och såklart vill jag visa den för er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom lillebror inte är här riktigt än testade vi sittdelen först. Alltså vagnen är ju bara så himla fin! Beställde i färgen "off white" som kanske inte är den mest praktiska men vet ju själv dett det är den jag helst av allt vill ha hihi. Till den köpte vi sittdyna i vit som är lätt att tvätta och sen en blå solsuflett (väntar med den tills lillebror kommer och vi sätter ihop liggdelen. 
 
 
 
 
 
Vi beställde ståbräda till för storasyster och alltså den är ju bara för bra! Perfekt med stol (som går att klicka av och på) och sen är den toklätt att fälla upp och ha uppe om inget barn ska åka, det behövs alltså inget krånligt band eller något. Så nöjd! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Självklart testade vi att packa in vagnen i bilen (smutsig panel såg nu).
Och den passade ju hur smidigt som helst! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här ser ni vårt nya babyskydd! Vi valde ett maxi cosi pebble och det går såklart att klicka fast på bugaboon hur smidigt som helst. Den har också magneter på sidorna och är verkligen sådär supersmidig som man önskar att ett babyskydd ska vara! Den har en liten insats för både huvud och rumpa så nyfödda liger bättre vilket jag tycker är ett stort plus. Och som ni ser ovan - Babyskyddet går att klicka på vår resevagn också! (quinny zapp xtra). Vår resevagn är verkligen minimini och det är bara såå grymt att kunna ha babyskyddet på den, och på bugaboon också såklart. Det är verkligen ett tips till alla som ska ha barn, det underlättar s.å mycket när man ska in och handla och hela första tiden när bebisen sover så gott i babyskyddet och man ska gå på stan etc. Vi använde denna finess mest av allt på vår förra vagn också! 
 
 
 
 
 
 
 
Hela vagnen här utanför, ja ni har ju sett bugaboos förut hihi. 
 
 
 
 
Är som ni förstår såå himla nöjd och längtar tills vi kör premiärturen. Nu ska jag försöka få den här donnan här hemma att gå med på tandborstning men har en känsla av att det kommer bli en stor kamp....åh jag vet att jag klagar mycket och säkert är det för att vi är så ovana vid denna typ av beteende och att jag som plus på det är höggravid och bara helt slut och känner mig eländig. Jag drömmer om att jag och Melina vaknar upp imorgon med soliga leenden och får en fantastisk dag! Visst hoppas vi på det? haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela