moa gullbrand

Helg!

Publicerad 2013-08-30 15:59:00 i Vardag,

 
 
 
 
Hallåhallå! Idag vaknade hela famljen upp döförkylda, mindre roligt. Är ju sååå jobbigt när Melina snorar så hon knappt kan andas, självklart blir hon grinig och trött och är på såntdär humör när hon skrattar en sekund och gråter nästa. För mig är det värsta att när jag har halsont smakar kaffe så äckligt, haha världens i-landsproblem kanske... 
 
Idag har vi hängt med Josefine, ätit frukt och druckit skinny latte i solen, uunderbart med andra ord! Nu är jag såå trött och slut och skulle helst sova en sväng, men vi måste packa allt tills på söndag. Är ju massor att ha med när man har bebis, typ en miljon saker och så måste jag ha med allt som behövs på tåget, puh så mycket att tänka på! Men jag är faktiskt en såndär som älskar att packa, lägga allt i fina högar etc =) 
 
Imorgon ska vi förresten på den stora barnloppisen
här i Umeå, men alla är ju upptagna så om det är
någon annan som vill gå så får ni gääärna följa med mig och Melina! =) 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela