moa gullbrand

Onsdag

Publicerad 2013-07-31 10:31:00 i Vardag,

 
Senaste från instagram.
 

Godmorgon! Äääntligen har vi börjat sova som vi brukar igen och det är så galet skönt! Måste vara vädret? Idag är sambon ledig och vi ska göra en massa ärenden som vanligt, ringa vaccinationsnämnden etc. Min mobil är inlämnad för lagning så jag känner mig lite handikappad för tillfället haha, så tomt utan :( 
 
VET NI VAD JAG PRECIS SÅG?! Det är äntligen en tand påväg!! Där nere precis i mitten, åh så roligt! Kanske därför detta spännande humör? Igår var vi och träffade några av Tomas vänner och Melina skrek exakt hela tiden, det var inte roligt alls tyckte hon. Men det är tur att hon är himla söt när hon är ledsen med =) 
 
Jag känner mig lite tom på blogginspiration för tillfället...har en grej som gnager hela tiden och jag är ledsen över som jag bara vill ska lösa sig, usch. Hatar att ha en sånhär klump i magen hela tiden. Men en rolig sak är att jag har pratat med en tjej om att fixa min design och så fort det är gjort tror jag att det kommer bli såå mycket roligare att hänga med här! Önskar er en väldigt trevlig dag iallafall, kram! 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela