moa gullbrand

goodbye 2014

Publicerad 2014-12-31 12:00:00 i Vardag,

 
2014 är snart slut och jag tycker det är passande med en liten resumé av året! 
 
Detta året har varit helt fantasisk, underbart på så många sätt och till viss del väldigt jobbigt. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och verkligen hittat mig själv (klyschigt jag vet). I Januari började jag skolan och det var ett av dom bästa besluten jag gjort. Jag har verkligen trivts som fisken i vattnet och fått fantastiska vänner. Att få något att göra om dagarna när man varit mammaledig har varit så otroligt härligt. På våren hittade jag även träningen och bestämde mig en gång för alla istället för det där som håller i sig en vecka. Jag är så stolt över allt jag åstadkommit på den fronten. Jag är en 100gånger piggare, gladare och roligare mamma tack vare det. Och jag mår så mycket bättre i mig själv. Jag nöjd? Ja faktiskt kan jag nästan säga så! Och efter år med ätstörningar är inte det så lätt. Jag har även fått göra något jag velat så länge, nämligen operera brösten. Och bara det är jag så fantastisk glad över, varje dag i spegeln ler jag och jag älskar dessa två nya vänner så mycket! Vet att jag låter knäpp när jag säger så haha. 
 
Vi hade en helt fantastisk sommar med långledigt för båda två, vi reste med våra fina vänner och spenderade mycket tid med familjen och bara var. Vi renoverade här hemma och gjorde lägenheten ännu mer drömlik! Jag åkte på en tjejhelg med mina tjejer och vi kom varandra så nära och är fortfarande. Vi hade verkligen en helt galen partyhelg och kom hem alla 3 med tatueringar och skämt vi fortfarande skrattar åt. Vår älskade lilla tjej har gjort detta året till allt och lite till. Att få se henne växa upp, lära sig gå, fylla 1 år, lära sig prata, det är den största lyckan och varje dag förundras vi över hur fin dotter vi har som alltid är snäll och väldigt klok liten busunge. 
 
Detta år har jag lärt mig vilka mina riktiga vänner är. Kretsen krymper och krymper och det behöver inte vara bråk utan vissa personer växer man bara ifrån. Jag har lärt mig att det är helt okej! Att lägga energin på dom vännerna som står nära och vårda dom är viktigt. Detta ordspråk är något jag tänker mycket på och som verkligen passar in 
 
"My heart is at ease knowing that what was
meant for me will never miss me, and what
misses me was never ment for me"
 
Så tack alla fantiska människor i mitt liv, min familj, mina vänner,
min kärlek och ni fina bloggisar som kikar in här
och lämnar kommentarer då och då! ♥ 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela