moa gullbrand

freeedag

Publicerad 2014-01-31 08:10:27 i Vardag,

 
 
 
Hej på er fininsar. det är sååå tråkigt att inte hinna blogga, önskar att jag hann dela med mig av allt som händer för det är massa roligt men livet går lite i 110 just nu! Jag kan nog säga att min hjärna hade överkokat om jag inte haft dom bästa tjejerna i skolan som hjälper till att hålla nere paniken, vi har verkligen såå roligt och är faktiskt sjukt duktiga och pluggar på som galningar! Igår tränade vi HLR på dockor och det var så jäkla kul! Men så jobbigt! Idag har vi KTC vilket är utbildning inför vår praktik och det har vi även nästa vecka. Vecka 8 skickar dom nämligen ut oss i 3 veckor och det ska bli sjukt roligt! Jag känner verkligen att jag valt rätt utbildning och det känns toppen! 
 
Annars då? Igår kändes allt lite jobbigt då Melina fått in väldigt konstiga rutiner och somnar 24(!) varje kväll. Jag är helt hundra på att det är för att jag är borta och hon nog är lite orolig med omställningen även om hon trivs så sjuukt bra hemma med pappa. Har jag sagt att "mama" byts up mot "papa"? Och igår när hon somnade höll hon hårt i pappa och när han försökte flytta sig kröp hon efter och höll ännu hårdare ♥ Det är så underbart att se deras relation och det gör mig lycklig i själen! 
 
Idag är det iallafall fredag och det är ju som sagt Melinas födelesedags heelg! Idag börjar jag 10.30 och går bara till 14.30 och efter det ska Jennifer komma hit och hänga med oss och det känns såå kul, saknar henne! Sen ska jag hinna baka sista grejen till kalaset också =) Imorgon är det fix inför söndagen och gos med familjen och på söndag har mitt finaste gudbarn dop innan Melinas kalas, så den dagen blir det fuuull rulle! Men jag ska verkligen använda kameran så mycket det går och också försöka spela in en film! Men ni vet hur jag är med kameran...jag glömmer alltid bort den! 
 
Nu hör jag hur någon pratar lite smått inne i sovrummet så ska gå och se vem det är ;) pusspuss! 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela