moa gullbrand

wonderful life

Publicerad 2014-11-30 12:17:26 i Vardag,

Heeej på er bloggisar och glad första advent!!
Åh så mysigt det är att julen äntligen är här! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi en såå mysig kväll med god middag ute! jag åt sallad med granatäpple, jordgubbar och pruscuitto, och till efterätt såå gott kaffe och cheescake med nutella och jordgubbar, ja ni hör ju? mathimlen! Sen gick vi och köpte en påse smågodis och sen såg vi Interstellar på bio. Den var såå bra och jag grät massor, tänkte bara på Melina och om jag inte skulle få se henne växa upp...fy så hemskt! Vi pussades och fnissade som nykära heela bion och sen åkte vi hem och tog ett varmt bubbelbad ihop innan vi somnade. Verkligen en helt perfekt kväll! 
 
Nu på morgonen har vi sovit ut, myst ännu mer och ätit frukost lääänge i soffan. Nu håller jag på att fixa lunch här och sen ska vi storhandla innan vi hämtar hem Melina. Hon är just nu ute i vår stuga vid vattnet och åker spark på isen, hon lär tjoa av skratt om jag känner henne rätt! Vi har sån tur som har min fina mamma och sambo som tar Melina och låter oss göra sånthär. Vet att många tycker att egentid är "onödigt" och att man ändå får den när barnen somnat på kvällen, men det är verkligen något speciellt med att få vara bara VI och rå om varandra. 
 
Nu gäller det bara att ladda batterierna för en lååång arbetsvecka. Det jobbigaste med att jobba är inte alls att stiga upp tidigt utan att jag inte hinner med träningen. Gaaah jag blir nästan galen snart! Kommande vecka jobbar jag 7 dagar i sträck men efter det är jag "ledig" lite mer så då hoppas jag att jag kommer igång igen. Håller tummarna för att jag inte förlorat alla muskler fram tills dess ;) 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela