moa gullbrand

---

Publicerad 2015-08-31 13:53:35 i Vardag,

 
 
Hej! Hemsk start på måndagen för oss, vill inte gå in på varför för det är alldeles för privat. Jag är fortfarande i chock (skulle jag tro, hur vet man det ens?) och känns lite som att jag är i en bubbla idag. Har iallafall kört ett gympass för det var det enda som hjälpte och nu känns allt lite lättare. Nej gud det står helt stilla i mitt huvud, får inte fram något haha. 
 
 
 
 
Jag har sån tur som har den här lilla tjejen iallafall, världens finaste gosunge! Imorse när jag lämnade på förskolan kom S och hennes pappa, och när tjejerna såg varandra sprang dom fram till varandra och kramades...i säkert 5 minuter! Tillslut vi föräldrar ba; eeeh tjejer nu måste vi åka... och då tog dom varandra i handen istället och sa "hejdå mamma, hejdå pappa" och jag tror att vi båda två var liiite nära till tårar alltså, det var sååå fint så hjärtat smälte! 
 
Ta hand om er ♥
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela