moa gullbrand

2015

Publicerad 2015-12-31 13:34:00 i Vardag,

 
 
Tänkte att vi självklart måste gå igenom 2015 litegrann innan det nya året! 
 
 
 
 
 
 
Januari
 
Vi började det nya året med en fantastisk nyår med vänner, men fokus hela januari låg på träningen för mig! Vi var på dop och myste massor med familjen, titta så liten tjej vi hade! 
 
 
 
 
 
 
Februari 
 
Melina fyllde 2år och hade två stora kalas! 
 
 
 
 
 
 
 
Mars
 
Som vanligt fokus på träning och skola, fick min första omtenta (och sista hoppas jag!)
och begravde huvudet i plugg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maj 
 
Jag hängde mycket med mina tjejer och hade så roligt. Och sen åkte vi till Grekland! En helt fantastisk resa även om Melina var rädd för preciiis allt och inte badade en enda gång på hela veckan haha.. Sen åkte jag till Soso i Sthlm och hade en sjukt rolig weekend! 
 
 
 
 
 
 
Juni
 
Jag gjorde min stora operation...nämligen byta höft! Det var jobbiga veckor med enormt mycket smärta och en massa komplikationer som gjorde att jag fick bo på akuten typ hihi. Men själva operationen var så lyckad! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli 
 
 
Vi åkte till Finland och hade en helt fantastisk semester! God mat och så mycket nytt. Dit åker vi iår igen, så fantastiskt ställe! 
 
 
Augusti 
 
Tuva-li och Melina hade knappt sett varandra på hela sommaren och var tightare än någonsin! Vi hade en mysig och lugn augusti. 
 
 
September 
 
Jag, Jennifer, Josefine & Jennie åkte på en tjejresa till Stockholm! Mycket bubbel och mycket äventyr som vi fortfarande skrattar åt! Trodde inte jag kunde komma närmare dessa tjejer än innan men dom är verkligen som en extra kroppsdel, vad jag älskar er! 
 
 
Oktober
 
Fokus låg på träning som vanligt och skooola! Fick äntligen börja igen med min bästa Emelie ♥
Resten av månaderna känns som igår hihi, praktik, extrem trötthet eftersom jag ju var gravid(!!) avslutade året! 
 
 
 
 
 
Vilket fantastiskt år! Fokus har verkligen varit träning och det har varit ett så roligt år! Är så nöjd. Nu ser vi till att göra 2016 lika grymt! Detta år blir det liite mindre styrketräning första halvåret och bubbel med tjejerna utan fokus på graviditet och att välkomna ett nytt syskon och sen återfå min form igen och hitta rollen som tvåbarns mamma, som jag längtar! ♥
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela