moa gullbrand

throw back saturday

Publicerad 2015-01-31 09:11:02 i Vardag,

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Som vanligt lyckades jag somna när jag nattade Melina (typ 20.00), är så himla rolig flickvän haha. Jag skyller på att jag behövde lite sömn för att orka med idag/ikväll! 
 
Jag hann inte blogga igår, hela dagen var full med saker att göra. b.la rensade jag Melinas rum och det var i.n.t.e kul kan jag lova! Hur mycket skit kan en snart tvåring samla på sig? Typ två sopsäckar kan jag tala om haha. Mycket var babyleksaker som fick flytta ner i förrådet och numera är hennes rum betydligt tommare och redo för presenter m.m! Sen blev det stan en sväng, köpte världens finaste klänning till Melina och en till present samt världens finste förvaringslåda. Ska visa er sen! 
 
Vi vaknade vid 7 idag och slappar här hemma jag och Mellan medan T sover. Idag har jag lite grejer på "to do listan". Städa, bygga ihop Melinas present, handla, duscha och sen hoppas jag att jag hinner smita iväg på ett träningspass också! Ikväll ska Melina sova hos mormor och jag och T ska få gå ut och äta middag och sen bara ha egentid. Vi har så mycket att fira som vi inte hunnit fira, och har som sagt varit ifrån varandra tre helger i rad så att få lite egentid känns verkligen guld! 
 
 
Hela morgonen har jag suttit och kollat igenom mina gamla "bilddagboksbilder". Ni är ju några iallafall som hängt med på den tiden och jag har suttit och skrattat för mig själv! Sååå pinsam jag var. Herregud. Men trots det känner jag tyvärr ångesten genom bilderna och ser (trots att ingen annan gör det) hur jag egentligen mådde och att det var en trasig liten tjej som gjorde allt för att väga så lite som möjligt och bli accepterad av andra. Jag ångrar inte något och min ätstörning har gjort mig till den jag är idag men det är verkligen ett hemskt öde som ingen borde få uppleva. Idag mår jag en miljard gånger bättre och har lärt mig så mycket om kroppen och hur den fungerar! 
 
 
 
 
 
Nej hörrni, dags att ta tag i livet. Såg mig precis i spegeln
och har smink öööverallt haha. ;D
önskar er en fantastisk lördag, vi hörs senare! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela