moa gullbrand

Sol i sinne, magsjuka inne..?

Publicerad 2015-03-31 12:00:37 i Vardag,

Hej på er! 
 
 
Ja som ni ser på min rubrik så VAB:ar jag idag. Borde inte vara speciellt förvånad egentligen då vi var på Leos Lekland i söndags. Vi tror att det är magsjuka som damen har så hon får vara hemma några dagar nu. 
 
Annars är hon hyffsat pigg ändå och leker förfullt medan jag plockat och fixat här hemma och nu dricker kaffe och ser på min favoritserie just nu, "The Good Wife". Såå bra! Ikväll när T kommer hem från jobbet ska jag begrava huvudet i plugg och ta igen den missade tiden idag. 
 
 
 
 
 
Liten sjukling som myser på mattan med sin "bebis" ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måste bara ge er ett tips om ni missat detta. Frysta banan"glassar" som är så goda att jag smäller av! Ta bara en halv banan, en glasspinne, doppa i valfri choklad (jag använde 70% mörk choklad) och så doppa i nötter. Jag är helt galen i pistagenötter och det smakar verkligen som den godaste magnum-glassen ni kan tänka er men betydligt mycket nyttigare! 
 
Kör så hårt jag orkar med träningen nu. Är "bara" 49 dagar kvar tills vi ska utomlands och nästan direkt efter det ska jag få åka på en weekend till Stockholm och träffa min älskade Sodah som jag saknat så! Ska bli så kuuul och jag vill vara i grym form tills dess! ;) Förväntar mig inga mirakel men med nyttig mat, träning och inga sötsaker eller annat hoppas jag att jag kommer en bit på vägen iallafall! Så taggad! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela