moa gullbrand

Home for 5 minutes

Publicerad 2015-05-27 06:57:48 i Vardag,

Heeeeeeeeeeej på er!!! Äntligen är vi hemma, även om vi haft en heeelt fantastisk vecka (som jag ska berätta allt om senare och visa mängder med bilder) så är det underbart att sova i sin egen säng. När vi kom hem hade vår dator gått sönder helt plötsligt, och förståeligt så är T lite som ett åskmoln (13000 kr pang bort bara sådär..) men vi hoppas att han löser det. Så jag som hade tänkt ladda paddan med serier får köpa med mig böcker istället! Inte mig emot som slukat 3 böcker på en vecka hihi:) som sagt bär det iväg idag igen! Till Stockholm i fem dagar till min älskade soso och det ska bli så kuuuuul!! En riktig tjejhelg! Jag kanske kan kika in något mer i veckan, hoppas det! Massor med pussar från oss! 
Det värker lite i hjärtat att jag ska vara ifrån mitt hjärta i fem dagar, men hon ska ha egentid med pappa och sen träffa mormor och hon längtar sååå redan, men vad jag kommer sakna henne och tvinga alla att bomba mig med mms på henne haha... (Och till du som nu tänker kommentera att jag är världens sämsta mamma som åker bort från mitt barn för jag veeet att det riktigt sticker i ögonen vill jag bara skicka en extra stor kram! ❤️) 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela