moa gullbrand

Tacksam

Publicerad 2016-06-30 17:29:30 i Vardag,Ligger här och gosar med världens finaste lilla pojke och känner mig så tacksam. Tacksam för att vi har två friska barn, fantastiska underbara vänner och familj runt oss, att jag har en fantastisk sambo som tar hand om allt och framförallt tar hand om storasyster när jag har ont och behöver vila och är med lillebror. Och så är jag tacksam för att vi ska bygga hus, blir helt pirrig bara jag tänker på det. Vårt hus, där våra barn ska växa upp, vårt drömhem med allt vi vill ha, åh!! 

Jag har hemskt ont men det vad iallafall inget infekterat sår utan det verkar som att dom kanske kört lite "hårdhänt" i magen när dom snittade och att det är därför. Så för mig är det bara att stå ut med fler värktabletter och hoppas på att det känns bättre imorgon! 

Idag är det ju dag 4 efter förlossning och jag väntar bara på att 3 dagars gråten ska sätta igång, får se om den gör det. Det enda som känns jobbigt är att räcka till för Melina, hon är verkligen världens bästa storasyster och älskar redan lillebror oändligt men självklart märker hon av att mamma och pappa inte bara är hennes och att hon inte heller är minst längre. Det tar såklart ett tag att vänja sig och igår satt hon och T uppe och spelade spel och tjöt av skratt och han är helt underbar och leker med henne konstant. Nu är dom iväg och handlar och Melina ska få välja ett paket för att hon var en så snäll storasyster idag och lånade ut sin kofta till lillebror när han skulle få spruta. Jag har verkligen inget facit på hur man "ska göra" utan vi kör det vi tror är bäst, hoppas att det räcker. Ger henne så mycket kärlek och visar att hon inte alltid behöver vara en "stor tjej" utan är lika som förut. Och så har vi sagt att hon får säga till när hon vill göra saker utan lillebror och saker "han inte får göra". Åh vad jag längtar tills jag är på benen igen, tills jag också orkar! 


Nu ska jag snusa vidare på den här älskade guldklimpen. Ska göra oss iordning för att åka ut till min mamma också, hoppas ni får en fin kväll ❤️

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela