moa gullbrand

off to london

Publicerad 2015-11-25 21:19:34 i Vardag,

Heej heeej heeej på er! 

 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från mobilen på senaste 
 
 
 
 
 
 
 
Jaaa jag vet det har ekat alldeles för tomt här men jag har helt enkelt kännt att jag inte har så mycket roligt att dela med mig av. Livet bara flyger förbi och just nu sitter jag i soffan och kämpar med att hålla ögonen öppna efter en dag på praktiken, där jag förresten trivs s.å bra. Jag behandlar just nu människor som ska dö och det låter hemskt och det är det såklart också men också så enormt mycket kärlek, stöd och värme. Men det är klart att det tar på huvudet att se någon ligga där och kippa efter andan och man vet att man inget kan göra och att livet snart försvinner.. 
 
Men men, det låter ju jättehemskt så vi släpper det en stund. Efter jobbet har jag städat, och då menar jag verkligen stääädat och rensat ut fyra påsar med kläder ur min garderob och det var så skönt, bort med allt det gamla! Och sen packat och fixat kvällsfika till lillan och sen har vi badat läänge och nu ligger hon förhoppningsvis och sover *pepparpeppar*. 
 
 
Imorgon åker vi ju nämligen till London och det ska bli heeelt fantastiskt! Vi lämnar Melina på morgonen med en resväska på förskolan och sen får hon långhelg med mormor+Hans och hon har pratat om detta heeela veckan och vad dom ska göra och ringt mormor flera gånger för att höra en extra gång hihi, gullunge. Att lämna bort henne känns inte det minsta jobbigt när man vet att hon har det så fantastiskt bra! 
 
Sen åker vi iallafall till flygplatsen och sen väntar fem härliga dagar i London på ett fint hotell, sova i en fantastiskt hotellsäng och med en massa shopping och annat roligt och en massa god mat och bara rå om varandra och få vara kära ♥ Och som grädde på det har äntligen illamåendet börjat ge med sig, om jag följer en viss rutin (2 bananer innan jag stiger upp, haha jag vet det låter helt knäppt) och jag bara hoppas att det håller sig så jag får njuta! *peppar*peppar* igen. 
 
 
Nej nu ska jag krypa ner i den mjuka stora sängen och bara försvinna bland alla kuddar, ååh så skönt det ska bli! 
 
 
 
Det blir ingen update från London men lovar
att jag ska knäppa en massa bilder. Kram på er! 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela