moa gullbrand

Sjuk med bebis = ingen bra kombo

Publicerad 2013-04-30 10:05:04 i

Jag trodde jag hade klarat mig från att bli sjuk då jag endast hade lite hosta igår. Men inatt.... Ont i bihålorna, hosta, ont i halsen, ett huvud som känns som en ballong och feber, fy! Som tur är bestämde sig Melina för att vi behövde sova 12h och det tackar jag för <3 idag är Tomas ledig, Gud så skönt! Vi får se hur jag känner mig imorgon och vad det blir för Valborg. Inget bloggande blir det förens jag är frisk, som ni kanske förstår:)

Vårpromenad

Publicerad 2013-04-28 13:19:44 i

Inatt har jag fått sova 12h ostört, förstår ni? 12 timmar!! Melina har nämligen världens bästa mormor som tog henne hela natten:) Så jag vaknade upp pigg och utvilad imorse, är döförkyld men hoppas det går över snart. Idag har vi varit på en promenad i solskenet, så härligt när det flyger fjärilar och det är tussilagos här och där! Nu sitter jag och njuter på altanen medans Melina sover i sin vagn. Haha bara för att jag skrev så vaknade hon precis.....

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela