moa gullbrand

wihoo

Publicerad 2013-03-29 09:35:01 i

Med barnkräk i håret drar vi nu till fjällen, jag har väääärldens fetaste spellista och är så taggad! puss på er

ha en trevlig påsk!

Publicerad 2013-03-28 20:54:39 i

Ikväll är en jobbig kväll, hade massor att blogga om men har ingen ork eller tid just nu, nu är allt fokus på Melina. Imorgon åker vi som sagt till fjällen och blir borta hela helgen, ska bli jätteskönt men samtidigt läskigt att vara utan Tomas...Men vi hörs på måndag helt enkelt, då är vi förhoppningsvis tillbaka med mer ork och glada miner. Ha en underbar påsk och ät massor med gott, det påsken är till för!

En sak bara:

Publicerad 2013-03-28 09:43:58 i

Hej på er! Här har vi gjort morgon för ett bra tag sen och nu myser vi bara i soffan. Idag ska allt packas och fixas inför fjällen så kommer nog inte vara så bra bloggning. 
 
Hur som helst, varför jag skriver är för att jag vill ta upp en sak. Om och om igen får jag höra eller läsa på vissa bloggar om deras förlossningar. Och då och då kommer det alltid en pik om kejsarsnitt. Att man inte knyter an lika bra till sitt barn, att man inte får samma band mellan varandra när man inte genomgår en vanlig förlossning och allt det där är verkligen bara bullshit! Blir så otroligt arg eftersom jag inte vill att någon som väljer mellan kejsarsnitt och vanlig förlossning ska tro att det är så. Och det roliga är att det faktiskt oftast är folk som inte ens gjort ett kejsarsnitt som skriver så?! Hur i pannkakan ska ni veta hur det känns då? Alla har rätt att välja sin förlossning. För vissa är föda vanligt självklart och andra vill ha ett kejsarsnitt. Mitt kejsarsnitt var helt sjuk bra, den bästa upplevelsen jag hade kunnat få utan tvekan! Jag slapp ha ont, jag hade otroligt stöd i all personal som tog hand om mig och känslan när jag hörde Melinas skrik för första gången går inte att beskriva. Jag har inte haft minsta problem att knyta an till mitt eget barn, tvärtom. Och jag och Tomas hade båda en underbar upplevelse och han var ett enormt stöd under tiden. 
 
Nu vet jag att inte alla som har ett akutsnitt får denna upplevelse. Men jag vill att ni ska veta att det finns så många bra upplevelser med! Jag skulle aldrig klanka ner på någon som väljer en vanlig förlossning eller ens uttala mig om det eftersom jag inte gått igenom det. Men en sak är säker, nästa förlossning kommer också bli kejsarsnitt för mig, utan tvekan. 

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela