moa gullbrand

Fullt upp som tvåbarnsmamma

Publicerad 2016-08-03 22:19:06 i Vardag,

 

 
 
 
 
 
 
Tingeling tjingeling 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gos med min älskade pojke. Ser ni vad han växt?! 
 
 
 
 
Hej på er! Här flyger tiden förbi bokstavligt talat. Vi hinner vakna vid 9 och sen vips är klockan lunch och vips är det middag och T kommer hem och så går dagarna i ett. Men vad mycket roligt vi hinner med! Vi har gått på långpromenader, lekt med vänner, igår var vi på middag hos några andra vänner och idag har vi träffat min gamla mammagrupp! Det är bara SÅ roligt att vi fortfarande ses när tillfälle finns, dessa mammor som jag träffade en gång i veckan när Melina var bebis. Och det mest roliga är att barnen nu är 3 år och leker med varandra. Dom lekte och lekte och Melina grät som aldrig förr när vi skulle hem och frågade om hon inte fick stanna hos sin nya kompis Moa haha, så roligt. 
 
 
En i mammagruppen har preciiis flyttat in i sitt nybyggda hus och det var ju bara så fint så jag smällde av och jag fick såå många tips och trix och råd och det var helt underbart att kolla på hur dom gjort med sitt hus. Och det bästa? På gatan där de byggt låg det säkert 3 st av vår husmodell!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här ser ni en bild jag knäppte i förbifarten på ett "snart färdigt hus". Tänk att sådär kommer vårt hus också se ut! (Vi har dock svart tack istället). Alltså huur fint?! Längtar så jag spricker nästan. 
 
 
Ikväll har min syster och blivande man varit här och ätit middag (snart bröllop, wiie) och sen har vi sett lite film och nu sover båda barnen och T är iväg och tränar. Jag ska krypa ner och försöka lägga mig i vettig tid. Jag som i "vanliga" fall brukar somna vid 22 är visst vaken till minst 12 varje kväll.. i.n.t.e en bra vana! 
 
 
Vi hörs när vi hörs finisar. Kram! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela