moa gullbrand

Lördag

Publicerad 2016-08-06 08:47:28 i Vardag,

 
 
 
Godmorgon finisar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Två bilder från instagram ♥
 
 
 
 
 
Jag passar på att ställa om tiden liten även fast barnen sover. På tisdag är det ju dags för förskola igen och då måste vi stiga upp vid 8, så lika bra att ställa om. Och ganska lyxigt att få dricka en varm kopp kaffe för en gångs skull (den hinner nämligen alltid kallna på något konstigt vis hihi;)). Lördag idag och T åkte precis till jobbet eftersom han jobbar helg. Vi får se vad jag och barnen hittar på idag, ska plocka undan här hemma och sen gå på en långpromenad tänkte jag så länge regnet inte öser ner. Jag måste köpa regnskydd till syskonvagnen! 
 
Ikväll kommer mina tjejer+sambos+barn hit på middag, vi ska ha en liten kräftskiva tänkte vi! Åh vad underbart att äta goda kräftor med bästa sällskapet, kommer nog bli en toppenkväll. 
 
 
Förresten, igår föll jag och T i den stora "fällan" som småbarnsföräldrar. Nämligen sov-bråket. Helt plötsligt blev vi petiga och mest jag över att jag tar nätterna nu fast nätterna inte är speciellt jobbiga. Vi mammor tar oftast nätterna eftersom vi är mammalediga först och ammar, och det är så lätt att bara köra på och vips står man där och ilskan bara gror inom en för att man glömt bort vad sammanhängande sömn är medans ens sambo ligger där och sussar sött bredvid. Känner ni igen er? Ändra på det! Det är inte rimligt att mamman tar hela nätterna bara för att hon är mamma"ledig" för det är inte en ledighet. Herregud jag arbetar 200% med två barn hemma jämfört med Ts jobb just nu. Jag vet inte varför det här bråket kom igår eftersom jag får sova bra och är utvilad och T alltid erbjuder hjälp (det är ju jag som inte tar emot den och ska vara "stolt"). Men så fort vi vaknade idag sa vi förlåt och pussades och lovade att aldrig bråka om det igen och alltid hjälpa varandra. 
 
 
Vet inte varför jag delade med mig av det? haha kanske finns det någon mamma som är lika "stolt" som mig och vägrar be om hjälp. Kram på er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Kommentarer

Postat av: Cornelia

Publicerad 2016-08-06 22:06:44

Men du är ju sanslöst snygg kvinna!!

Svar: men detsamma hallå!!!!!! <3
moa gullbrand

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela