moa gullbrand

Mysmorgon

Publicerad 2016-07-14 08:40:04 i Vardag,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Godmorgon på er. Vilken underbar natt jag haft. T väckte inte mig förens kl. 6 imorse!! Åh alltså det är verkligen kärlek. Förut hade jag kanske velat ha matriella ting, men en hel natts sömn när man har ett spädbarn? Det är värt alla diamanter i världen! När jag tog över somnade Lennox om och vi sov till 07 innan vi steg upp. Efter en flaska och gos i soffan bestämde sig herren för att kaskadspy, och då menar jag verkligen k.a.s.k.a.d. Haha jag satt helt chockad i en pöl och bara, vad hände?! Så vi hoppade in i duschen båda två och vad den här lilla killen älskar att duscha och bada, han verkligen njuter. Så nu sitter vi här båda två och luktar supergott i morgonrock och pyjamas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hjärtat som sover här bredvid mig. Idag är det mulet och inte fint väder alls. Jag ska låta T sova exakt hur länge han vill och sen ska han få träna, att unna varandra saker är så viktigt nu, det är verkligen så man håller kärleken vid liv under småbarnsåren även om det bara är småsaker. Melina får bestämma vår dag. Jag älskar att hon får styra och göra det hon tycker om, det gör mig lycklig. Gissar på att det kommer bli en långpromenad till stranden om hon får bestämma, vilken tur att lillebror sover som en stock i vagnen! 
 
Nu ska jag ta en till kopp kaffe och dammsuga pinterest
på inspo till huset och sen göra mig iordning för dagen! Kram fina ni! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen! Moa heter jag, 24årig träningstokig småbarnsmamma. Jag bor i Umeå med min stora kärlek T och vår dotter Melina. Här får du följa med i sjuksköterskestudier, mycket träning, inredning och just nu väntan på syskon i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela